Gör livet enklare med Adobe Cloud

Alla som arbetar med webben kan dra nytta av Adobe Cloud för allt som har med bilder, fotografier, design och presentation att göra. I deras svit ingår även ett bra videoredigeringsprogram som heter Premiere Pro. En av de stora fördelarna med Adobe Cloud är att man betalar månadsvis för att få tillgång till alla program istället för att behöva betala en stor klumpsumma. Deras app som hanterar molnet gör att det är riktigt smidigt att uppdatera och installera de program man vill använda sig av.

Adobe Cloud består bland annat av Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Acrobat, Adobe Premiere Pro, Adobe Lightroom och Adobe Audition, som används för redigering och inspelning av ljud och musik. Låt oss säga att ni ska skapa en hemsida eller marknadsföringsmaterial till konferens Stockholm – då har ni allt ni behöver med Adobe Cloud. Och om det kommer någon enstaka klient och ber om något ovanligt, till exempel en inspelad ljudfil eller en voice over på en video, då kan ni fixa det utan att behöva köpa extra mjukvara.

När man använder Adobe för alla sina multimedia-behov får man dessutom hög kompatibilitet eftersom alla appar fungerar utmärkt tillsammans och alla filtyperna synkroniseras smidigt utan några problem. Det ingår också några gig i molnet där man kan förvara sina filer och enkelt dela med sig av till sina klienter med några enkla klick. Som ny användare brukar man dessutom kunna få en gratis provperiod, så varför inte testa om det är rätt för dig och ditt företag?